Фото: Што бара најљубоморната девојка од својот партнер?!

Loading...

Факт е дека девојките се навистина љубоморни, но понекоогаш знаат и да претераат како во случајот на оваа можеби најљубоморна Македонка, која на лист хартија ги напишала своите барања до нејзиниот партнер. Кога ќе ги прочитате, би прифатиле некои од нив?!
Фото. think.mkКога ќе ги прочитате, би прифатиле некои од нив?!
Фото. think.mk

loading...
Loading...