Фото: Што мислат девојките дека ќе се случи кога јадат сладолед?

Мислите дека ако си ја задоволите душата со малку благо, поточно топка или две сладолед дека ќе станете вакви?!Тоа е таа женска логика, која секогаш помислува дека ќе се здебели доколку јаде благо или пак солено и мрсно.
Не е страшно некогаш да си ја задоволите сопствената душичка и да изедете пвеќе сладолед или торта.
Со сигурност нема да станете дебели како што си замислувате…Тоа е таа женска логика, која секогаш помислува дека ќе се здебели доколку јаде благо или пак солено и мрсно.
Не е страшно некогаш да си ја

Пронајдете не на следниве мрежи: