Фото: Што никогаш не кажуваат мажите во кревет?

На жените таа реченица им е доста чест изговор за да немаат секс…Ако на жените ова им е честа реченица како изговор за да немаат секс, мажите едноставно никогаш не ја кажуваат и дефинитивно е нивен непријател кога станува збор за секс…
Се согласувате? Ако на жените ова им е честа реченица како изговор за да немаат секс, мажите едноставно никогаш не ја кажуваат и дефинитивно е нивен непријател ког

Пронајдете не на следниве мрежи: