Фото: Што одговара девојка кога ќе ја прашаш колку партнери имала пред тебе?

„Колку си ги имала пред мене, ајде признај“?Со таа реченица започнува интересното патешествие на дечко кој си ја прашува својата партнерка коолку ги имала пред него.
Што ќе кажете на одговорот на девојката?Со таа реченица започнува интересното патешествие на дечко кој си ја прашува својата партнерка коолку ги имала пред него.
Што ќе кажете на

Пронајдете не на следниве мрежи: