Фото: Што прави Ибрахим Паша на Фејсбук чет?

Loading...

Кога во времето на познатиот Султан Сулејман би имало Фејсбук, голем број од интригите би се случувале токму на Фејсбук чет. 
Како изгледа еден разговор на Ибрахим Паша на Фејсбук чет и која е последицата од целиот разговор?
Кога во времето на познатиот Султан Сулејман би имало Фејсбук, голем број од интригите би се случувале токму на Фејсбу

loading...
Loading...