Фото: Што се случува кога дечко мисли дека е фраер со два пара наочари за сонце?

Loading...

Што се случува кога дечко носи два пара наочари за сонце? Дали си мисли дека е фраер, дека следи некоја нова мода или едноставно заборавил дека веќе ги земал едниот пар наочари за сонце и се ова е само мала грешка? 🙂
Како би реагирале вие да видите ваков дечко на улица? 
Што се случува кога дечко носи два пара наочари за сонце? Дали си мисли дека е фраер, дека следи некоја нова мода или

loading...
Loading...