Фото: Што се случува кога ќе решиш да пиеш цел викенд?

Loading...

Решивте да лудувате со многу алкохол до раните утрински часови од петок до недела. 
Но, по такво журкање што се случува кога ќе дојде недела и која е вашата прва рекација? 
Решивте да лудувате со многу алкохол до раните утрински часови од петок до недела. 

loading...
Loading...