Фото: Што се случува кога Македонка ќе реши да си „игра“ пролет?

Интересен факт е колку вљубените души се креативни, па сакаат да ги испробаат сите годишни времиња. 
Бидејќи периодов е пролет, многу девојки си пишуваат статуси на Фејсбук од ваков тип. 
Што и одговорил дечкото на една Македонка која посакала да си „игра“ пролет?
Интересен факт е колку вљубените души се креативни, па сакаат да ги испробаат сите годишни времиња. 

Пронајдете не на следниве мрежи: