Фото: Светот разбра за подморниците во Битола, па им донесе море

Се случи чудо во градот на конзулите. 
Преку ноќ се појави море кое ги направи среќни Битолчани пред се бидејќи доаѓа летото. Светот слушнал за подморниците во Битола па за да не возат на суво, реши да им „подари“ море. 
Доказ за тоа е сликата: 

Оваа вест има за цел да ве насмее. Се случи чудо во градот на конзулите. 
Преку ноќ се појави море кое ги напра

Пронајдете не на следниве мрежи: