Фото: Танц со пензионерите

Танц со пензионеритеВторник, петок па и сабота се одлични денови за интересен танц со пензионерите.
Сите оние кои го користата јавниот превоз во Скопје знаат зошто 🙂
На следниот ЛИНК прочитајте што е храброст.
 Вторник, петок па и сабота се одлични денови за интересен танц со пензионерите.
Сите оние кои го користата јавниот превоз во Скопје знаат з

Пронајдете не на следниве мрежи: