Фото: Вака изгледа охридска тастатура

Сте виделе како изгледа охридска тастатура?!Е ова ти се вика охридска тастатура!
Не е ни чудо што при пишување секогаш зборовите им завршуваат на Т.. 🙂
фото.ohrigani.mkЕ ова ти се вика охридска тастатура!
Не е ни чудо што при пишување секогаш зборовите им завршуваат на Т.. 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: