Фото: Внимавајте, нешто може да ве „боцне“ во базенот

Loading...

На одмор сте и си уживате во некој базен. Додека се прегрнувате со другарот или дечкото што сте го запознале покрај базенот, нешто ве боцка на „незгодно место“. 
Што ли може да биде тоа?! 
На одмор сте и си уживате во некој базен. Додека се прегрнувате со другарот или дечкото што сте го запознале покрај базенот, нешто ве боцка на &bdq

loading...