Фото: Жена ми е како лук…

Жена ми е како лук…Се прашувате како изглеа тоа?
Нема никогаш да ви текне…Подобро погледнете на следната страна.

 
Се прашувате како изглеа тоа?
Нема никогаш да ви текне…Подобро погледнете на следната страна.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: