Гатачка

Loading...

Гатачка му гледа на Цветко на дланка:- До 40 години нема да имаш пари. И мноооогу ќе се секираш.- А после?- После? После ќе се навикнеш.Гатачка му гледа на Цветко на дланка:- До 40 години нема да имаш пари. И мноооогу ќе се секир

loading...