Ги собрал Рамче децата од својот дом: Ајде деца. Време е да добиете нови гаќи…

Loading...

Ги собрал Рамче децата од својот дом:
– Ајде деца. Време е да добиете нови гаќи!Ги собрал Рамче децата од својот дом:
– Ајде деца. Време е да добиете нови гаќи!
– Ураааа….
– Ти твоите дај ги на него, ти на него, ти на него, ти на него….Жуто напред, браон позади!Ги собрал Рамче децата од својот дом:
– Ајде деца. Време е да добиете нови гаќи!
– Ураааа….
– Ти твоите дај ги на него, т

loading...
Loading...