Ги собрале проститутките во полиција и ги прашуваат…

Loading...

Ги собрале проститутките во во полиција и ги прашуваат…Ги собрале проститутките во полиција и ги прашуваат…- Ти проститутка ли си?- Не, јас сум манакенка…Прашале уште 5-6, сите манекенки, и прашуат една и она вика;- Јас сум проститутка..- И има ли работа?- Че има, да не се виа манекенките..Ги собрале проститутките во полиција и ги прашуваат…- Ти проститутка ли си?- Не, јас сум манакенка…Прашале уште 5-6, сите ман

loading...
Loading...