Го донела една жена синот во полициска станица…

Loading...

Го донела една жена синот во полициска станица па му вика на главниот цајкан: – Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во полиција.
 Го донела една жена синот во полициска станица па му вика на главниот цајкан: – Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во полиција.
– Што, има некоја посебна причина?
– Да, многу е глуп!
– Како тоа, прашува цајканот.
– Ќе ви покажам, вие само слушајте и ќутете. Сине, оди кај дрвоно надвор и види дали сум таму.
Синот отишол и се враќа: Не, не си. Не те видов таму.
– Ете, гледате ли колку е глуп?!
– Богами да, можеше само да ѕирне низ прозор место да излегува надвор.Го донела една жена синот во полициска станица па му вика на главниот цајкан: – Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во п

loading...
Loading...