Гулабот на Жерновски!

Loading...

Гулабот на Жерновски!Деновиве е актуелна „папагал“ архитектурата на Жерновски.
Секако најактуелен беше изборот на бои кои совршено одговараат на знамето на геј заедницата.
Овој гулаб според боите сигурно е на Жерновски 🙂
Што мислите вие?Деновиве е актуелна „папагал“ архитектурата на Жерновски.
Секако најактуелен беше изборот на бои кои совршено одговараат на зна

loading...
Loading...