И кумановчани се пошегуваа на сметка на Кико

Ни кумановчани не останаа имуни на славата на Кико, па и тие смислија шеги на негова сметка.1. Ми двоица много можесмо ама шпорет немасмо …
2. Абе Кико брат, ми што смо на плин што да правимо ?
3. Не га нервирајте Кику зашто ќе почне да ебава на скару !
4. Кико не ебе у недељу, слаба му е струја !
5. Од јутре ќе се пуштив у производство ” ПРОТИВПОЖАРНИ КОНДОМИ”
6. Деца на Кику : Жарко, Огнен и Димче.
7. Што му е предигра на Кику ? – Горење с’с упаљач !
8. – Изгоре на с’лнце !- Л’жеш пичка ти материна куде Кику на шпорет си седела !
9. Како се удвара Кико на девојку ? – Срце, што марка ти е шпорет ?
10. Куде беше ичера ?- Паааа…с’с Кико беше. – Заврти г’з да виду
извор:Кумановски Mуaбeти1. Ми двоица много можесмо ама шпорет немасмо …
2. Абе Кико брат, ми што смо на

Пронајдете не на следниве мрежи: