Има ли некоја која се согласува да имаме секс на прилепски начин?

Loading...

Позади МТВ проститутките се наредиле и чекаат клиенти. Доаѓа еден дечко со фиќо и ги прашува:– Има ли некоја која се согласува да имаме секс на прилепски начин?Сите се погледнуваат, никоја не знае каков е тој секс на прилепски начин. Една од новите и неискусни…
 Позади МТВ проститутките се наредиле и чекаат клиенти. Доаѓа еден дечко со фиќо и ги прашува:– Има ли некоја која се согласува да имаме секс на прилепски начин?Сите се погледнуваат, никоја не знае каков е тој секс на прилепски начин. Една од новите и неискусни проститутки се согласува. Отишла со муштеријата.Следниот ден пак доаѓа на работа позади МТВ. Другите проститутки љубопитно ја прашуваат:– Како помина вчера? Каков е тој секс на прилепски начин?– Па видете, во општи црти се е исто, само што ќе ми плати кога ќе ги земи парите од тутунот.Позади МТВ проститутките се наредиле и чекаат клиенти. Доаѓа еден дечко со фиќо и ги прашува:– Има ли некоја која се согласува да имаме

loading...