Имал Трпе вила надвор од градот, и базен покрај неа…

Loading...

Имал Трпе вила надвор од градот, и базен покрај неа…Имал Трпе вила надвор од градот, и базен покрај неа.
За време на еден викенд, си седе он надвор крај вилата и слуша смеа од кај базенот.Оде позади и гледа пет млади женски се бањат голи во базенот.
Кога го виделе Трпе, избегале на другиот, подлабок крај, и на Трпе му велат:
– Бегај бе од тука, перверзњаку ни еден, нема да испадниме додека си тука.
– Ами јас не дојди вас да ве гледам, дојди да си го наранам крокодилот!!?Имал Трпе вила надвор од градот, и базен покрај неа.
За време на еден викенд, си седе он надвор крај вилата и слуша смеа од кај базенот.

loading...
Loading...