Интересно

Учителката ги прашала децата:- Ајде нека каже некој нешто чудно, ама да биде вистинито.Малиот Трпе се јавил:- Петлакот е тврд, а нема коски.- Седи Трпе, срам да ти е. Ајде нека каже некој нешто интересно.Па се јавил Трпе:- Дундата е влажна, а не рѓосува.- Трпе, прекини !! Ајде да слушнам некој друг да каже нешто интересно.Пак се јавил Трпе:- Земјата е тркалезна.- Добро, тркалезна е, што е тука интересно ??- Па луѓето се е*ат на секој ќош!Учителката ги прашала децата:- Ајде нека каже некој нешто чудно, ама да биде вистинито.Малиот Трпе се ј

Пронајдете не на следниве мрежи: