Инженер за системи за квалитет

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Инженер за системи за квалитет кој ќе се придружи на нашиот Оддел за квалитет во фабриката за автокатализатори во Скопје, Македонија. Кандидатот ќе биде дел од тим од инженери во Одделот за квалитет и ќе биде одговорен за обезбедување на квалитет на нови производи според барањата на клиентите.
За повеќе информации кликнете на следниот линк. Џонсон Мети има потреба од Инженер за системи за квалитет кој ќе се придружи на нашиот Оддел за квалитет во фабриката

loading...
Loading...