Искреноста е слабост?!?

Loading...

Цветко отишол на интервју за работа. Работодавачот го прашува:- Што мислите која е вашата најголема слабост?- Искреноста.- Јас не мислам дека тоа е слабост.- К*р ме боли што мислиш.Цветко отишол на интервју за работа. Работодавачот го прашува:- Што мислите која е вашата најголема слабост?

loading...