Каде има слободни работни места во Македонија?

Loading...

Каде се има слободни работни места во МакедонијаОд актуелните огласи за вработување овој пат изостануваат оние од јавната администрација бидејки овие неколку дена такви огласи нема.Но што  се однесува на приватниот сектор голем е број на огласи кои бараат општи работници, продавачи, електротехничари, но најголема потреба оваа недела имаат медицинските установи.
Општи работници за работа во магацин и тоа на утовар-истовар ивам компанија Агроунија , почетната плата е 12 000 денари
Продавач се бара за во продавницата НЕПТУН
Четворица продавачи се браат и во Велес и тоа за новоотворен маркет.

 
Неуромедика бара повеке профили на медицински лица мегу кои медицински сестри, доктори на општа медицина, стоматолози, специјалисти неврохирурзи радиолози…
Медицинска сестра
Доктор по општа медицина
Специјалист по пошта хирургија и специјалист по психијатрија
Во Неуромедика бараат и администратор оператор
 Асистент менаџер
Како и комерцијалист
Огласот за лице одговорно за регистрација на лекови во GSK  трае до 13 Фебруари
Повеќе на следниот ЛИНКОд актуелните огласи за вработување овој пат изостануваат оние од јавната администрација бидејки овие неколку дена такви огласи нема.Но што  с

loading...
Loading...