Каде исчезна Лила?

Каде исчезна Лила?Х фактор има огромна популарност во цела Македонија.
Тоа го покажуваат и постојаните коментари од нашата естрада на социјалните мрежи наменети токму за ова шоу. 
Сите познати личности имаат различни коментари, дел се наменети за жирито дел за натпреварувачите.
Една од оние што постојано и посветува статуси на Емина е Лила Филиповска.
Но, вчера вечер Лила го испушти да искоментира за солзите на Емина. Имено, вчера низ медиумите кружеше интересна фотографија на која можеше да се види Владо Јаневски како ја бакнува Лила…
Ние се прашуваме каде е Лила? Дали исчезнувањето на Лила е поврзано со бакнежот на Владо Јаневски :)?
 Х фактор има огромна популарност во цела Македонија.
Тоа го покажуваат и постојаните коментари од нашата естрада на социјалните мрежи намен

Пронајдете не на следниве мрежи: