Каде се има слободни работни места? -Аплицирајте!

Loading...

Каде се има слободни работни местаОд актуелните огласи за вработување овој пат изостануваат оние од јавната администрација бидејки овие неколку дена такви огласи нема.Но што  се однесува на приватниот сектор голем е број на огласи кои бараат општи работници, продавачи, електротехничари, но најголема потреба оваа недела имаат медицинските установи.
Општи работници за работа во магацин и тоа на утовар-истовар ивам компанија Агроунија , почетната плата е 12 000 денари
Продавач се бара за во продавницата НЕПТУН
Четворица продавачи се браат и во Велес и тоа за новоотворен маркет.

 
Неуромедика бара повеке профили на медицински лица мегу кои медицински сестри, доктори на општа медицина, стоматолози, специјалисти неврохирурзи радиолози…
Медицинска сестра
Доктор по општа медицина
Специјалист по пошта хирургија и специјалист по психијатрија
Во Неуромедика бараат и администратор оператор
 Асистент менаџер
Како и комерцијалист
Огласот за лице одговорно за регистрација на лекови во GSK  трае до 13 Фебруари

 
Авицена лабараторија бараат стручен соработник
Пекабеско бараат електротехничар и финансиски аналитичар
Електротехничар бараат и во Џонсон МЕти
AMPHENOL е глобална интернационална компанија со свои производни капацитети во повеќе земји во светот. Светски лидер е во производството на интерконекциски производи наменети за автомобилската индустрија, но и за железница, комуникациска опрема за мобилна телефонија, аеронаутика, електроника и индустриски апликации.За потребите на новиот производствен капацитет во индустриската зона во Кочани, имаме потреба од нови лица кои ќе се придружат на нивниот  тим.
Електротехничар за одржување
Тим лидер за производство на антени

Бреон вработуваат инженер архитект за градежништво
IMPG (Italian MacedonianPower Generation) бараат раководител на проект за изградба на хидроцентрали
Мекиците од Стража вработуваат келнери
Што се однесува пак до мементот наречен што после интервјуто за работа, прочитајте совети како да знаете дали добро сте го направиле, на следниот ЛИНК Од актуелните огласи за вработување овој пат изостануваат оние од јавната администрација бидејки овие неколку дена такви огласи нема.Но што  с

loading...
Loading...