Како да го натерате мажот веднаш да си дојде од кафана? Напиштете му СМС…

Како да го натерате мажот веднаш да си дојде од кафана?Напиштете му СМС-„Купи вино и дојди кај мене дома. Маж ми е…Како да го натерате мажот веднаш да си дојде од кафана?Напиштете му СМС-„Купи вино и дојди кај мене дома. Маж ми е со друштво во кафана.“ Па исклучете го телефонот.Како да го натерате мажот веднаш да си дојде од кафана?Напиштете му СМС-„Купи вино и дојди кај мене дома. Маж ми е со друштво во кафана

Пронајдете не на следниве мрежи: