Како плавуша јаде банана?!

Loading...

Како плавуша јаде банана?Веројатно ќе си речете како и секој нормален човек…Но, НЕ! Сте се излажале, плавушите малку поинаку јадат банана.
Зошто ли е тоа така? 🙂
Погледнете како плавушите јадат банаан на следната страна:

Веројатно ќе си речете како и секој нормален човек…Но, НЕ! Сте се излажале, плавушите малку поинаку јадат банана.
Зошто ли е тоа така? 🙂

loading...
Loading...