Како се фаќаше момче порано, а како денес?

Loading...

Времињата се менуваат.Времињата се менуваат и тоа како… Погледнете како пороно се фаќаше дечко, а како денес.Времињата се менуваат и тоа како… Погледнете како пороно се фаќаше дечко, а како денес.

loading...
Loading...