Како се игра македонски рулет?

Loading...

Дали знаете како се игра македонски рулет?!- Се ставаат два прста во штекер (и има струја или нема)!! :)- Се ставаат два прста во штекер (и има струја или нема)!! 🙂

loading...
Loading...