Како се справувате со пеколните горештини?

Loading...

Мала шега за тоа како сите ние се справуваме или не со пеколните горештини кои ненадејно ни дојдоа ова лето. Едноставно, друго решение нема.
Мала шега за тоа како сите ние се справуваме или не со пеколните горештини кои ненадејно ни дојдоа ова лето. Едноставно, друго решение нема.

loading...
Loading...