Како се удвара црногорец?!

Loading...

Како се удвара црногорец:Тој:Сакаш цвеќе?Како се удвара црногорец:Тој:Сакаш цвеќе ?Таа:Сакам.Тој:Па оди собери си !Како се удвара црногорец:Тој:Сакаш цвеќе ?Таа:Сакам.Тој:Па оди собери си !

loading...
Loading...