Како се забавуваш Цветко?

Го прашуваат Цветко…Спортуваш?
-Не
Пушиш?
-Не
Пиеш?
-Не
Бркаш женски?
-Не
Па добро бе човече како се забавуваш?
-Фрлам јајца во вентилатор. Спортуваш?
-Не
Пушиш?
-Не
Пиеш?
-Не
Бркаш женски?
-Не
Па добро бе човече како се за

Пронајдете не на следниве мрежи: