Како запросуваат мажите а како жените?

Loading...

Како запросуваат мажите а како жените?Кај мажите тоа би изгледало вака, а кај жените…

И после ај не ја жени… :)Кај мажите тоа би изгледало вака, а кај жените…

loading...
Loading...