Како звучат Македонките за време на секс?

Loading...

Интересниот опис во продолжение со сигурност ќе ве насмее. Еве како звучат Македонките за време на секс.Битолчанка – Значи немом појќе, ќе се отрујам.
Охриѓанка – Шо онадење е ова мооре? Вака с'онадит?
Прилепчанка – Тоо чоек тоо…
Кумановка – Ааааах ќе умруу, ќе погину, ќе се невиду…
Скопјанка – Па тоа е пруфи чувече, је*еш боље од муж ми.
Штипјанка – Цепај тоа пу*ката Симо, ко со тоа бичкијата!
Струмичанка – Малеее, стигна ми до куремо.
Кавадарчанка – Стај го мамати даа е*ам!Битолчанка – Значи немом појќе, ќе се отрујам.
Охриѓанка – Шо онадење е ова мооре? Вака с'онадит?
Прилепчанка – Тоо чоек тоо.

loading...
Loading...