Каков блам…Проверете два пати пред да ја испратите пораката!

Loading...

Мислејќи дека пораката е испратена на вистинското место…Убаво проверете пред да ја испратите пораката, за да не ве снајде истата глупост како и овој дечко…Убаво проверете пред да ја испратите пораката, за да не ве снајде истата глупост како и овој дечко…

loading...
Loading...