Камуфлажа против крадци

Loading...

Ако немате аларм за автомобилот и се плашите некој да не Ви провали и украде нешто вредно, тогаш оваа идеја може да Ви служи како инспирација. 
 
 Ако немате аларм за автомобилот и се плашите некој да не Ви провали и украде нешто вредно, тогаш оваа идеја може да Ви служи како инспирација.&nbsp

loading...
Loading...