Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба…

Loading...

Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.– Да не че иаме гости вечер!?– Не бе, оти?!– Ами шо толку леб си зел!!Кавадарчанец оди дома и носи шест пакета вино, две шишиња ракија и два леба.– Да не че иаме гости вечер!?– Не бе, оти?!

loading...
Loading...