Келнер, ве молам сменете ми го јадењево! – Зошто, што му фали?

Loading...

– Келнер, ве молам сменете ми го јадењево!
– Зошто, што му фали?
– Пред  10 минути го сликав и го ставив на фејсбук и…- Келнер, ве молам сменете ми го јадењево!
– Зошто, што му фали?
– Пред  10 минути го сликав и го ставив на фејсбук и уште немам ниеден лајк.- Келнер, ве молам сменете ми го јадењево!
– Зошто, што му фали?
– Пред  10 минути го сликав и го ставив на феј

loading...
Loading...