Коце е крив за малиот одзив на отпорот

Loading...

Бранко Црвенковски го прашал Андреј Петров зошто имаат толку мал одзив, а Петров незнаејќи што да одговори а за да го ублажи разочарувањето на Бранко му одговорил:
– Шефе немаме малку луѓе, улиците се пошироки, тие станаа булевари. Коце ова намерно ни го прави. Бранко Црвенковски го прашал Андреј Петров зошто имаат толку м

loading...
Loading...