Кога Десанка ќе се дотера!

Доказ дека и Десанка ја следи модата…Ова е доказ дека и Десанка Шакиќ знае да се дотера…
Погледнете ја целата фотографија на следната страна:

Ова е доказ дека и Десанка Шакиќ знае да се дотера…
Погледнете ја целата фотографија на следната страна:

Пронајдете не на следниве мрежи: