Кога другарот ќе ти рече дека е подобар од тебе во PES

Loading...

Сите ние сме убедени дека сме најдобри во ПЕС, и никој не е на наше „НИВО“, вака изгледа од прилика кога некој другар ќе ти каже дека е подобар од тебе во ПЕС, се сложувате? 🙂

 
www.dojki.mkСите ние сме убедени дека сме најдобри во ПЕС, и никој не е на наше „НИВО“, вака изгледа од прилика ког

loading...
Loading...