Кога и крадците користат Фејсбук!

Кога и крадците користат Фејсбук!Кога крадците користат Фејсбук па објавуваат дека ќе ограбат банка.
На следниот ЛИНК погледнете го танцот со пензионерите.Кога крадците користат Фејсбук па објавуваат дека ќе ограбат банка.
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: