Кога и објаснуваш на баба ти…

Loading...

Кога и објаснуваш на баба ти…Го фати глушецот и затвори прозор, но дали станува збор за вистинскиот глушец и прозор?Го фати глушецот и затвори прозор, но дали станува збор за вистинскиот глушец и прозор?

loading...
Loading...