Кога ќе сфати дека супата е се уште врела

Кога ќе сфати дека супата е се уште врела…Дали и вам ви беше омилена?!
– Супа со букви, најдобрата занимација додека чекате да се олади!Дали и вам ви беше омилена?!
– Супа со букви, најдобрата занимација додека чекате да се олади!

Пронајдете не на следниве мрежи: