Кога постара жена ќе те научи на ред!

Кога постара жена ќе те научи на ред…Постаро си е постаро…Понекогаш треба и да се послуша!
Погледнете што го научи старата дама ова момче, на следната страна:

Извор: ПорталПостаро си е постаро…Понекогаш треба и да се послуша!
Погледнете што го научи старата дама ова момче, на следната страна:

Пронајдете не на следниве мрежи: