Кога спонзоруша ќе „улови“ плен

Loading...

Го „улови“ со поглед!Ако едната видела клучеви од Мерцедес, што ли здогледа онаа другата на која и паднаа гаќичките..Можеби црнец?!Ако едната видела клучеви од Мерцедес, што ли здогледа онаа другата на која и паднаа гаќичките..Можеби црнец?!

loading...
Loading...