Кога старец ќе отиде во јавна куќа по „онаа“ работа

Loading...

Кога старец ќе отиде во јавна куќа по „онаа“ работаКога ќе ти се падне клиент кој не е баш од најмладите!

Погледнете ја целата приказна на следната страна:

Извор: ПорталКога ќе ти се падне клиент кој не е баш од најмладите!

loading...
Loading...