Кога жените губат осет за време!

Кога жените губат осет за време!Ви се случило ли девојката да ви каже дека доаѓа за 5 мин, а да ја чекате 5 часа?
Неретко тоа им се случува на повеќето момци…Дали жените губат осет за време или нешто друго е во прашање:?
Погледнете ја целата приказна на следната страна:

 
Ви се случило ли девојката да ви каже дека доаѓа за 5 мин, а да ја чекате 5 часа?
Неретко тоа им се случува на повеќето момци…Дали жените

Пронајдете не на следниве мрежи: